Cautare

378 de rezultate pentru "dann dumitrescu" (3.07 secunde)
S-a spus ca scopul diversiunii cu filmuletul, pusa la cale prin intermediul complicitatii unui jurnalist de la Realitatea lui Sorin Ovidiu Vantu, Razvan Dumitrescu, a fost de a dovedi alegatorilor ca Traian Basescu e un impulsiv, primejdios in postul de presedinte.
"Circa 62% din activele clientilor nostri sunt denominate in euro, mai ales la jumaatatea anului inregistrandu-se cresterea preferintei pentru moneda europeana", spune Alex Titus Dumitrescu, seful serviciului de private banking de la BCR.
• Razvan Dumitrescu si Andreea Berecleanu au prezentat cazul unei familii din satul sucevean Milisauti, a carei locuinta a fost luata de viitura.
Sefia vechiului operator de apa a fost obtinuta ieri de fostul sef de exploatare din cadrul Apa Grup, Stelian Dumitrescu, in baza celor patru voturi din sapte valabil exprimate ale membrilor Adunarii Generale a Actionarilor (AGA).
xxx Moderator A3 (Razvan Dumitrescu): Cum explicati reevaluarea lui Dinu Patriciu? Ciuvica: Eu nu cred ca Patriciu e atat de bou incat sa se puna bine cu Basescu, tocmai acum cand mai are un pic si pica.
La conferinta de presa care a avut loc la standul Sugar Free Dieta au participat: George Mitroiu, General Manager Sugar Free Dieta si Mihai Dumitrescu - brand manager al companiei Sugar Free Dieta.
Intrat in direct, prin telefon, la emisiunea "Subiectiv", a lui Razvan Dumitrescu, de la Antena 3, Mircea Badea declara ca discursul lui Victor Ponta pare sa fi fost scris de jurnalista Andreea Pora.
Specialistii de pe piata de capital argumenteaza de ce este 2012 un an propice pentru investitii in actiuni. Mihai Ionel Dumitrescu are 23 de ani si este masterand la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Craiova.
Adriana Muraru, Cosmin Prelipceanu, Anca Dumitrescu, Teodora Ghenciu, Mircea Ivan, Olivia Paunescu Marius Pancu, Liana Alexandru, Luca Niculescu, Laura Teodoru, Cosmin Stan, Emma Zeicescu.
Regret ca nu pot sa fiu elegant ca Dan Dumitrescu. El i-a zis, chiar pe holurile B1 TV, "Andreea, tu esti mai mult frumoasa decat inteligenta!".
Stefan Mitroi (editorialist la Jurnalul National), Victor Ciobanu - artist grafician, Tibanu (Tiberiu Lazar - om de televiziune), Dan Dumitrescu - comentator sportiv, Dumitru Constantin - editor la Business Magazin, etc.
De exemplu, 40% dintre ursii Europei traiesc in Romania si, alegand un urs de plus, contribui la protejarea lor sustinand eforturile WWF, a adaugat Alexandra Dumitrescu, Digital Fundraising Coordinator la WWF Romania.
Alexandru Tudor, Aurel Onita, Eduard Dumitrescu ________________________________________ Gigi Becali si-a motivat jucatorii inainte de meciul cu "U" Cluj spunandu-le ca partida are o miza imensa.
Adailton ‘31, Wesley ‘42, N‘Doye ‘47, Anderson ‘90+4 / Alexa ‘24, M. Antonio ‘50. Arbitri: Marius Avram (central) - Eduard Dumitrescu, Sebastian Stoianof (asistenti) - Catalin Popa (rezerva).
Moore (3 puncte), Mitchell (15), Dragusin (2), Dumitrescu, Racovitan, Ivanovic (11), Marcu, Jucan (6), Nicoara (9), Tomeljak (17), Zigeranovic (6).
Rodel Gramada, Victor Iepuran, Dan Jianu, Valentin Spiridon, Ion Otea, Vasile Tocea, Iulian Popa, Aurel Grigore, Nicu Achim, Mirel Pascu, Aurelian Nicu, Tudor Chitu, Cristinel Dumitrescu, Vasile Huruiecea, Eduard Predoi si Gigi Mihaila.
Simona Gherman, medaliata cu aur la spada individual, craioveanca Anca Maroiu, medaliata cu argint la spada individual, echipa feminina de spada, care le cuprinde si pe Ana Maria Branza, si pe craioveanca Loredana Dinu (CS Universitatea Craiova), de asemenea, medaliata cu argint, si echipa masculina de sabie (Rares Dumitrescu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu, Alexandru Siriteanu), vicecampioana europeana, au primit flori si au fost felicitate de presedinta ANST, dar si de vicepresedintele Alin Petrache.
Sportivul dinamovist aduce al saselea titlu olimpic la tir pentru Romania, dupa cele obtinute de Iosif Sarbu in 1952 la Helsinki (arma libera calibru redus), Stefan Petrescu la Melbourne in 1956 (pistol viteza), Ion Dumitrescu la Roma, in 1960 (trap), Corneliu Ion la JO de la Moscova, in 1980 (pistol viteza), si Sorin Babii la JO de la Seul 1988 (50 m pistol).
20:40 Gabi Balint si Ilie Dumitrescu au venit la stadion. Doua foste mari glorii ale Stelei au venit sa sustina echipa lui Reghe, intr-o seara mare pentru stelisti.
Romulus Dumitrescu a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru trei fapte de complicitate la lipsire de libertate in mod ilegal, si pedeapsa acestuia fiind suspendata.
google-analytics.com